0

Гарантия 100%

Полагаме всички усилия, за да сме сигурни, че сте доволни от покупките си от нашия магазин gradinamax.bg. Преди да изпратим, разсадът, семената, луковиците и коренищата се проверяват двойно от нашите специалисти. Все пак имайте предвид, че това са живи растения и пътуването не е естествената им среда. Всяко растение може да реагира по различен начин на условията на транспортиране, дори да изсъхне. Същото се случва и в случай на неправилно засаждане. Ако сте получили изсъхнало растение, моля, свържете се с нас. Гарантираме безплатна замяна!

Гаранция за безопасно пазаруване - 90 дни за връщане

Можете да се свържете с нашия сервизен отдел в рамките на 30 дни, за да обмените растението си. Настоятелно ви молим да спазите този срок, в противен случай заявката ви няма да бъде обработена.

Време за обработване на претенцията - 4 дни

В рамките на максимум два дни ще ви информираме за решението си да заменим растението. В рамките на тези 4 дни екипът ще обработи жалбата и ще вземе решение относно безплатната доставка на стоките.

Безплатна доставка

В случай на успешна жалба разходите за доставка се покриват от нашата компания. Ще получите ново растение от нас без допълнителни разходи. Освен това не очакваме от вас да върнете стоките! Претенцията се основава на снимки на повредените резници с нашия етикет/градински етикет.

Условията на 100% гаранцията обхващат клиенти, които:

  1. Получих пакета в рамките на 5 дни от изпращането. В деня преди изпращането клиентът се информира за планираната дата на изпращане на пакета и за номера на товарителницата.
  2. Нашите пакети достигат до клиентите ни в рамките на 24 часа след изпращането им.
  3. Ако пакетът е получен на по-късна дата, стоките няма да подлежат на 100% гаранция. Стоките са предмет на законодателството за защита на потребителите.

Предоставяме снимки на рекламираните разсади с нашите етикети.

Те са се свързали с нашия отдел за обслужване на клиенти в рамките на 30 дни от получаването на пратката.

Моля, имайте предвид, че не носим отговорност за неблагоприятни метеорологични условия, като слана, градушка, дъжд или суша.

Пренебрегването на правилата за засаждане на разсад ще повлияе на правилното развитие на растението. Обърнете внимание на характеристиките на продукта, преди да го купите.

Въпреки това, ако желаете да ви бъде възстановена сумата, моля, изпратете растението обратно на нашия адрес, приложете копие от фактурата и писмено изявление за отказ от договора от разстояние. Декларацията трябва да включва:

  • данни за продавача
  • пълна информация за клиента
  • информация за върнатите стоки
  • причина за връщане

При получаване на пратката нашият екип ще оцени състоянието на разсада и ако претенцията е основателна, парите ще бъдат преведени по сметката на купувача в рамките на четиринадесет работни дни след получаване на положително решение за връщане.

  • Gradinamax Eood, nr: 206571381, Str. Stefan Karadja nr. 10, Ruse, Bulgaria
Ние използваме бисквитки за предоставяне на услуги. Преглеждайки уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки Повече информация.