Телефон за връзка с нас
0035924929260
0

Статии за градинари

01 апр 2022
262

Иглолистните растения се превърнаха в чести гости на домакинските парцели. Те се използват както при проектирането на големи градински пространства, така и при малки прилежащи площи. Ефедрата е лесна за грижи, изключително декоративна и като цяло изисква само подрязване.

31 мар 2022
419

Хидропониката за ягоди става все по-популярна с всеки изминал ден. Методът ви позволява да получите екологично чиста и вкусна реколта през цялата година, която по никакъв начин не е по-ниска от плодовете, получени по традиционна технология.

28 ян 2022
469

Грижата за зеленчукова градина, градина и цветни лехи в средата на лятото не се ограничава до поливане и подхранване. В тази статия ще разберете, какво още можете да направите през юли. Подрязваме овощни дървета, обработваме ягоди, прищипваме домати, лекуваме лехи от болести и вредители. Лунният календар на градинаря за юли 2022 г. — следвайте линка!

27 ян 2022
306

Календар на градинаря за август

Description Краят на лятото не е причина да затваряте сезона. Какво да сеете през август? Ние сеем вкусно и здравословно, подобряваме насаждения, грижим се за почвата. Лунен календар за сеене за август — следвайте линка!

26 ян 2022
1549

Есента е най-доброто време за засаждане на разсад от рози. Разбери защо. Какъв трябва да бъде съставът на почвената смес. Как да изберем идеалното място за кацане. Всички тайни на успешното вкореняване - следвайте връзката

25 ян 2022
2721

Кога и как правилно да засаждате разсад в градината - всичко за засаждането на ягоди през есента. Избор на място, подготовка на почвата, технология за засаждане на Виктория върху покриващия материал. Защо есента е точното време?

24 ян 2022
351

Засаждането на грозде през есента има много предимства. Как да постигнем богата реколта? Прочетете всичко за избора на място, подготовката на ямката за засаждане, резитбата и подслона за зимата. Прости съвети от опитни лозари - следвайте връзката!

29 дек 2021
751

Здравата и добре поддържана трева е отличителна бележка на сайта. От какво трябва да състои лятната грижа за тревата? Прочетете как да поливате и косите тревата си. Научете трите правила за лятно подхранване на тревата и имената на продуктите за борба с плевелите

Gradinamax използва бисквитки, за да подобри вашето пазаруване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате нашите услуги, ще приемем, че сте съгласни с използване на бисквитки.