0

Ягодарник

Ягодарник - подбор от полезни материали за засаждане, отглеждане и грижи за ягодоплодни култури. Как да засаждаме, кога да засаждаме, как да наторяваме и да подрязваме - ние споделяме нашия опит, разкриваме тайни.

15 окт 2024
23

Малината е желан гост във всяка градина. Тя е непретенциозна и дава богата реколта. За да се радвате на големи плодове всяка година, е важно да подготвите растенията правилно за зимата.

03 окт 2024
70

Ремонтантските малини ни доставят удоволствието да се наслаждаваме на плодове два пъти на сезон. Ако искате да имате сочна реколта през следващата година, засадете ги през есента.

05 септ 2024
88

Малина-ягода, тибетска малина, розова малина - това са различни имена за едно и също растение. То не е хибрид на малини и ягоди а отделен вид горски плодове, които са дошли в нашите градини от Азия. Растението е рядко и не се среща във всеки район.

08 авг 2024
275

Ако искате да се насладите на страхотния вкус на грозде - не губете време да мислите за това. Колкото по-рано го засадите, толкова по-скоро ще можете да съберете реколтата.


31 мар 2022
2873

Хидропониката за ягоди става все по-популярна с всеки изминал ден. Методът ви позволява да получите екологично чиста и вкусна реколта през цялата година, която по никакъв начин не е по-ниска от плодовете, получени по традиционна технология.

25 ян 2022
19282

Кога и как правилно да засаждате разсад в градината - всичко за засаждането на ягоди през есента. Избор на място, подготовка на почвата, технология за засаждане на Виктория върху покриващия материал. Защо есента е точното време?

mc visa econt