0

Плодова градина

Плодова градина - раздел със статии за градинарството. Публикуваме полезна информация за земеделската технология на овощните култури, говорим за ефективни методи за грижи, подрязване и борба с вредителите. Ние помагаме да направим Вашата градина по-плодоносна.

29 авг 2024
70

Вкусните и сладки плодове на хурмата са съкровищница от витамини и полезни вещества. Те укрепват сърцето и кръвоносните съдове, подобряват храносмилателната система и попълват запасите от йод в организма.

27 авг 2024
115

Нашият онлайн магазин предлага колоновидни ябълкови дървета уникален вид овощно дърво за компактни градини. Те се отличават от обикновените дървета по ниския си растеж, липсата на странични издънки и обилното плододаване.

22 авг 2024
127

Ябълки, череши, сливи и други дървета костилкови дървета колоновидните дървета са идеалният избор за тези, които мечтаят за овощна градина, но имат малко място за нея.

20 авг 2024
192

Не всеки градинар разполага с голяма градина или парцел, но това не означава, че трябва да се откаже от създаването на овощна градина. Резници от колоновидни овощни дървета ще сбъднат мечтата за отглеждане на плодове дори на силно ограничено пространство.

24 май 2024
282

Коприненото дърво привлича погледите с красивите си листа и вкусните си плодове. Разберете какво представлява това дърво, какви са ползите от него и как може да се използва в медицината и кулинарията.

27 ян 2022
1288

Календар на градинаря за август

Description Краят на лятото не е причина да затваряте сезона. Какво да сеете през август? Ние сеем вкусно и здравословно, подобряваме насаждения, грижим се за почвата. Лунен календар за сеене за август — следвайте линка!

mc visa econt