Телефон за връзка с нас
0035924929260
0

Съвети и препоръки

Съвети и препоръки - раздел с професионални материали за градинарството и зеленчуковото градинарство. Съветваме, препоръчваме, споделяме тайните на богатите реколти и помагаме за отглеждането на силни и здрави растения.

19 ян 2023
28

Всеки опитен градинар знае, че розите не трябва да се подрязват през есента. Това е процедура, която е най-добре да се извърши напролет. Преди настъпването на зимата е добре да се отстранят само преминалите цветове и мъртвите стъбла.

12 дек 2022
84

Оформянето на градина в горски стил все повече се избира от хора, които искат да избягат от живота в големия град и да се потопят в красотата на природния пейзаж.

01 дек 2022
179

Елегантните храсти с плътни, люспести листа и нежни цветове - камбанки ще украсят всяка есенна градина и цветна композиция и ще впечатлят със своята изящност и изисканост.

01 апр 2022
471

Иглолистните растения се превърнаха в едни от най-често срещаните гости в градините. Те се използват както при проектирането на големи градински пространства, така и при малки площи. Те са лесни за отглеждане, изключително декоративни и като цяло добре понасят подрязване.

29 дек 2021
1099

Здравата и добре поддържана трева е отличителна бележка на сайта. От какво трябва да състои лятната грижа за тревата? Прочетете как да поливате и косите тревата си. Научете трите правила за лятно подхранване на тревата и имената на продуктите за борба с плевелите

Gradinamax използва бисквитки, за да подобри вашето пазаруване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате нашите услуги, ще приемем, че сте съгласни с използване на бисквитки.