0

Съвети и препоръки

Съвети и препоръки - раздел с професионални материали за градинарството и зеленчуковото градинарство. Съветваме, препоръчваме, споделяме тайните на богатите реколти и помагаме за отглеждането на силни и здрави растения.

23 юл 2024
14

Стилът на "Old Money" е отказ от показния лукс и бързата мода в полза на класиката и традиционните ценности на заможното семейство. Този стил подчертава, че богатството на собствениците не се е появило вчера, а се предава от поколение на поколение. 

18 юл 2024
17

Тропическият шик е стил в ландшафтния дизайн, който съчетава екзотичния лукс на тропиците с елегантността и изтънчеността на аксесоарите и мебелите.

02 юл 2024
64

Рододендронът е градинско съкровище, олицетворяващо красотата и изяществото. Неговите пищни цветове са невероятни и създават вълшебна атмосфера. За да осигурите рододендрон дълъг живот, трябва да знаете тайните на успешното му отглеждане.

20 юн 2024
124

Лавандула - ароматно многогодишно растение, устойчиво на засушаване. То украсява цветните лехи през цялото лято, създава красиви съцветия и се използва като подправка в кухнята и домакинството. Какво е важно да се знае за отглеждането на лавандула?

18 юн 2024
95

Засаждането на боровинки е доста трудна задача. Трябва да се обърне голямо внимание на избора на място и подготовката на почвата. Но ако направите всичко правилно, разсадът със сигурност ще се прихване и след това ще дава плодове до 20 години!

14 юн 2024
77

Ако искате да се насладите на страхотния вкус на грозде - не губете време да мислите за това. Колкото по-рано го засадите, толкова по-скоро ще можете да съберете реколтата. Лозята се засаждат през пролетта и есента. Най-доброто време за засаждане е април.

07 юн 2024
85

Много цветя и растения могат да действат като естествени репеленти или дори средства за контрол на насекомите и това е известно на човечеството от векове. Искате ли да държите комарите и мухите далеч от градината си? В този текст ще намерите няколко конкретни съвета как да го направите!

05 юн 2024
98

Богатият цъфтеж на хортензиите не оставя никого безразличен. Тези популярни многогодишни растения ще украсят всяка градина, ще й придадат уют и ще създадат празнична атмосфера наоколо. За постигането на този ефект обаче се изисква известна доза търпение.

29 май 2024
92

Алпийска градина с иглолистни дървета прилича на пустинен остров, но остава изключително декоративна - истински планински склон с дървета, само че в миниатюра. Камъните се съчетават красиво с нискорастящите борове, хвойни и дървета туи.

16 май 2024
376

Аспержите - много обичан зеленчук, който очакваме с нетърпение почти през цялата година. Сезонът за тези зелени многогодишни растения започва в началото на май. За съжаление не много хора са наясно, че отглеждането на аспержи е взискателно.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
mc visa econt