0

Градина

Зеленчукова градина - рубрика със статии за зеленчуковото градинарство. Информация за посевите и сроковете на засаждане, правила за отглеждане на разсад на зеленчуци и растения в оранжерии и на открито.

26 септ 2024
54

Здравословният начин на живот и желанието да се хранят с органична храна вдъхновяват много хора да създадат мини зеленчукова градина на перваза на прозореца си. И това е чудесна идея! Тя ще ви гарантира, че винаги ще имате под ръка пресни и вкусни продукти, отгледани с любов.

06 авг 2024
130

Собствената ви градина е не само източник на пресни и здравословни зеленчуци, но и вълнуващо занимание, което може да донесе много радост както на вас, така и на вашите близки, особено на децата ви.


09 юл 2024
161

Охлювите са истинска напаст за градинарите. Те могат да унищожат реколтата за една нощ. Въпреки това не бързайте да използвате химикали - природата е подготвила ефективни и безопасни начини за защита срещу тези вредители.

28 ян 2022
1371

Грижата за зеленчукова градина, градина и цветни лехи в средата на лятото не се ограничава до поливане и подхранване. В тази статия ще разберете, какво още можете да направите през юли. Подрязваме овощни дървета, обработваме ягоди, прищипваме домати, лекуваме лехи от болести и вредители. Лунният календар на градинаря за юли 2022 г. — следвайте линка!

mc visa econt